Stella tuli kotiin 13.11.!

2066765.jpg

Kotimatkasta tuli vähän liian pitkä kun piti tehdä kierros ja hakea kuskin kaveri kyytiin, ja oksennettiin sitten, mutta onneks ei sotkettu. Ei kuski olisi ehkä tykännyt. (Ei olisi tykännyt niin yhtään.) Ja kun viimein päästiin kotiin niin paskottiin huiviin. Onneksi oli huivi, syliin olisi ollut paljon vähemmän mukava vaihtoehto. Huivin saattoi sentänä viedä pesuun.

2066769.jpg 

Ei kestänyt kauaa että kotiuduttiin, vähän aikaa tutkiskeltiin paikkoja, ja ruoka sai heti hyvälle tuulelle. Sitten nukuttiin ja esitettiin ettei välitetä vieraista, ja kun herättiin niin riehuttiin ihan olan takaa. Yksi lelu on jo ihan riekaleina.

2066766.jpg

2066767.jpg

Nukkumisestahan ei sitten tietenkään meinannut tulla mitään kun oli riehuttu, ja kissalla on hirveästi asiaa koko ajan, mutta eiköhän tässä pikkuhiljaa ruveta tokenemaan.

2066770.jpg

Hieman vain huolestuttaa tuo oma allergia, joka on ilmeisesti pahentunut. En arvannut että olisin ihan nenä tukossa heti alkuunsa, ja mukaan vielä ihottuma. Eli saa nähdä voinko pitää tyttöä kauaa. :(

Kävin perjantai-lauantai välillä Espoossa moikkaamassa kaveria. Kamera oli kyllä mukana, mutta eihän sieltä tietenkään mitään kuvia tullut otettua! Mutta käytiin katsomassa uusin Bondi, ja tykkäsin siitä kyllä. En ole aikoihin katsonut ainuttakaan Bondia. :D

2066825.jpg

Kyl mieki Bondiin lankeaisin.