Astan voi ihmisenä tiivistää aika hyvin kämppäänsä. Joka näyttää tältä:

2016627.jpg 2016628.jpg

2016629.jpg 2016631.jpg

Eli siis kaikkea mahdollisimman pikkutarkkaa, yksityiskohtia ja näperrystä. Värien on ehdottomasti matsattava, mitä tämä kämppä ei vielä ikävä kyllä tee. Asia on onneksi korjattavissa kunhan aika ja budjetti sallivat.
Sotku on aika yleistä tässä kämpässä, mutta se on tietenkin maahisten syytä. Ne sotkee myös astiota!

Tykkään kauniista kuvista ja vaatteista, mikä varmasti selittää eteisen (vessan ovi sulautuu hienosti joukkoon ;)), sekä sängyn yläpuolella sijaitsevan Kate Moss -kokoelman. Tapoin yhden Voguen noita värkätessäni. :D Paitsi että on se edelleen aikamoinen raamattu.

Marilyn kello on rakkaus, samoin kuin sen alla oleva hylly jota raahattiin kaverin kanssa vesisateessa kämpille! Raksamiehillä oli hauskaa, mutta eipä tullut kalliiksi (eikä se jyski ole kovin kaukana.).

Televisio kaipaisi uutta pöytää, ja ikivanha pleikkari saisi lentää kaatopaikalle (tai jonkun toisen omistukseen. Pleikkari ja pelejä, tahtooko kukaan?) Telkkarin päällä olevat tavarat on melkein kaikki lahjoja. Pientä mustaa pääkallolaatikkoa lukuunottamatta, mutta sen isompi kaveri on sitten joululahja siskolta. :) Pinkki possu ja kaapin kyljessä oleva taideteos on kaksoskavereilta, Pentikin lasit valmistumislahja. Kirahvitaulu ja pellavaoksat on siskolta kanssa. Pellavanoksat sain koska valmistuin pukuompelijaksi! Sisko osaa keksiä lahjaideoita, minä en.

Keittiötä (eli neljästä seinästä viimeistä.) en kuvannut edustamaan, koska se on sotkuinen, eikä siinä ole mitään sisustuksullisesti mielenkiintoista. Ellei sitten lähes muutosta lähtien nurkassa ollut Cheerios-muropaketti kiinnosta jotakuta. :D (Kauankohan murot säilyy, eihän tähän olla muutettu kuin heinäkuussa....)

Loppuun kuva itse asukkaasta:

2016632.jpg

Suoristin otsatukkani (entisillä) kangassaksilla. Tuli vähän vino mutta ajaa asiansa. Hiusten kasvattaminen on tuskaa kun parturiin ei tohdi mennä kun ottavat kuitenkin aina liikaa pois! (Kukkarostakin.)

Astaa kuvaa myös hyvin se, ettei malta odottaa tulevaa kämppistään, eli kissanpentua! <3